Gallerij

Alle foto's op een rij.

op zoek naar een spontane trouwfotograaf?

Stuur me via het contact formulier een berichtje met jullie trouwdatum. Dan check ik de beschikbaarheid in mijn agenda en plannen we een vrijblijvende kennismaking gesprek in.

Start tarief pakket Brons 6u
€1299 incl album

bruiloften

making memories

Mijn doel tijdens een familie sessie is om heerlijke spontane & pure beelden te maken. Zodat als je terug kijkt naar de foto's de tijd eventjes heeft stil gestaan. 

Start tarief pakket Brons €175

familie

waarom een newbornsessie? 

Die aller eerste dagen van jullie pasgeboren kleintje wil je graag vastleggen als herinnering die je nooit meer kan worden afgenomen. Newborn sessies vinden plaats in de eerste 2 weken dat de kleine is geboren. Ze zijn dan namelijk nog heel erg slaperig en flexibel om die mooie poses te krijgen. (Wist je dat ze dit maar een paar dagen hebben?)  De tijd vliegt enorm, voor jullie het weten kruipt de baby al, gaat lopen en praten!

Starttarief pakket Brons :€210

newborn geposeerd

newborn lifestyle

Blozende wangen en een prachtige ronde buik. 

Zwangerschap is één van de meest bijzondere periode in je leven. Kies er daarom voor om dit moment voor altijd vast te leggen. Ik maak deze fotosessies als je tussen de 30- 32 weken zwanger bent, deze fotosessie vind plaats op een prachtige buitenlocatie naar keuze of op advies van de fotografe. Of jullie zijn welkom in de studio.

Start tarief pakket Brons  €175

zwangerschap

smash time!

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Boek dan een Cake Smash sessie!

Bij een cake smash maken we spontane foto's van je baby met een mooi taartje. Er word speciaal voor jullie kindje een prachtige taart gemaakt in de kleuren die jullie kiezen. Ze mogen de taart stukmaken en lekker zo opeten. Dit zorgt voor hilarische beelden.

Start tarief pakket Brons €160

cake smash

thema's

Iedere cake smash die ik maak is weer anders, je kan zelf een thema doorgeven of alleen een "kleur". Dan maak ik er een mooie setting van, van druk tot heel rustig. Alles is mogelijk!